Ennustusvihjed 26/02/16

Eilse eest võib sarkastilised tänusõnad edastada Antti Niemile, kes tegi Starsi puuris avakolmandikul uskumatult nigela esituse. Kolme tabamuse sisse mahtus ka üks eriti piinlik aps. Tõenäoliselt jääb meeskond nõrkade puurivahtide tõttu teiste jaoks playoffides kergeks saagiks.

(foto: Twitter @NHL)
New Jersey Devils vs Tampa Bay Lightning - Lightning võit @ 1.75, 3 ühikut

Hea näide tänavuse hooaja ennustamise vormist. Viimase viie mängu jooksul on Devils võitnud ainult siis, kui oli vaja kaotust. Ülejäänud kohtumised on lõppenud selge lüüasaamisega. Nüüd läheb raudselt jälle nii, aga raske on mitte toetada meeskonda, kes on võitnud neli järjest ja isegi pärast hooaja alguse probleeme hakanud kodust eemal tublisti paugutama.

Washington Capitals vs Minnesota Wild - Capitals normaalajaga võit @ 1.80, 3 ühikut

Capitals on tänavu kodus järjestikused mängud kaotanud ainult kaks korda. Kusjuures Braden Holtbyl pole seda juhtunud mitte ühtegi korda. Kolmapäevane kaotus võiks mängijatel uuesti tule silmis põlema panna. Wild alustas uue peatreeneri juhendamisel suurepäraselt, aga nüüd on kaks järjest kaotatud (ennustatud esimene kaotus tuli muidugi ära üks mäng hiljem), pole Zach Parise'it ning kuue päeva jooksul minnakse jääle neljandat korda.

Anaheim Ducks vs Edmonton Oilers - Ducks -1 @ 1.88, 3 ühikut

Ducks on viimasest 15-st mängust võitnud 13 ja neist üheksa on tulnud vähemalt kahe väravaga. Nende hulgas on ka eelmisel nädalal Edmontonist saadud 5-3 võit. Oilersil on hakanud kaotused koguma ja meeskonnas ei ole ilmselgelt asjad korras.

San Jose Sharks vs Buffalo Sabres - Sabres võit @ 3.08, 2 ühikut

Külalistel siin superkoefitsient, kui arvestada seda, et Sharksil on kodus teist hooaega järjest kummalised raskused ning meeskond on tagasi edukalt välisturneelt, kus mitte ühtegi mängu normaalajaga ei kaotatud. Pühapäeval ees järjekordne reis Vancouverisse ja kohtumine divisjonirivaaliga on kindlasti tähtsam kui see. Peter DeBoeri meeskond pole võitnud mitte ühtegi viimasest neljast kodumängust, mis on järgnenud vähemalt 7-päevalisele välisturneele. Novembris pigistati Buffalos lisaajal 2-1 võit välja, aga enne seda oli omavahelistest mängudest kirjas kaheksa järjestikust kaotust.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid