Ennustusvihjed 21/02/16

Ei jaksa enam kokku lugeda neid olukordi, kui sel hooajal on midagi ennustatud ja see on jäänud meeskonna järgmise mängu peale. Näiteks Blackhawksi rekordilise võiduseeriaga läks nii ja Devils oskas sel nädalal oma nulliringi jätta täpselt sellele päevale, mil väravaid oli vaja. Eile jõuti juba avakolmandikuga kahe tabamuseni. Capitals oli ootamatult suurtes raskustes, aga sai siiski võidu kätte, mis tõi panuse tagasi. See tõi nädala teise kaotusteta õhtu.

(foto: Getty Images)
Buffalo Sabres vs Pittsburgh Penguins - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.80, 3 ühikut

Penguinsi võõrsilmängud on võrreldes kodumatšidega selgelt väravatevaesemad, aga Sabres on kodus kolm mängu järjest saanud vähemalt neli väravat, ehk külalised peavad võiduks siin kõvasti pingutama. Vaja pikendada omavaheliste mängude võiduseeria seitsme peale ning loomulikult tuleb ka eilsele kaotusele midagi vastuseks öelda. Meeskondade esimeses tänavuses kohtumises oli seitse väravat ja alates 2010. aastast on Buffalos kohtudes seitsme mängu jooksul kuus korda ilusti üle viie pandud.

Minnesota Wild vs Chicago Blackhawks - Blackhawks võit @ 1.93, 3 ühikut

Aastate jooksul on väga veidraks saanud see, et välitingimustes peetavad kohtumised langevad muudkui külaliste kasuks. See on juba nagu Murphy seadus. Eriti arvestades, kuidas tänavu kohutav Canadiens talveklassikust ülekaaluka võidu sai. Blackhawks on tänavu kaotanud mõlemad omavahelised matšid ja võiks näha seda kohtumist, kui ideaalset kohta, kus loodusseadus taas paika panna. Wildil on olnud mänguks valmistumiseks antud üks päev vähem ning selja taga ka välisturnee. Uue peatreeneri juhendamisel on edukalt alustatud, aga tänaseks valmistumine pole kindlasti parimas õhustikus möödunud.

Anaheim Ducks vs Calgary Flames - Ducks normaalajaga võit @ 1.90, 3 ühikut

Ducksil selja taga megapikk ja edukas 7-mänguline välisturnee ning meeskondadel on alati sellistes olukordades keeruline end esimeseks kodumänguks häälestada. Kuid siin on raske mitte Ducksile panustada. Flames on oma viimasest 27-st Anaheimis käigust saanud ei rohkem ega vähem kui ainult ühe võidu. Viimasest kümnest on Ducks üheksa võitnud normaalajaga. 60 minutiga on sellest nädalast ka võõrsil Flamesi vastu juba üks võit kirjas. Vaid Oilersil on tänavu Flamesist halvimad võõrsilmängude tulemused kirjas. 18-st kaotusest 15 on tulnud normaalajaga.

New York Rangers vs Detroit Red Wings Jimmy Howard - Rangers normaalajal üle 3 värava @ 2.11, 3 ühikut

Kuna Red Wings mängib teist õhtut järjest, siis on tõenäoliselt Jimmy Howard postide vahel ehk tegu viimasel ajal tuttavaks saanud automaatse panusega. Kahjuks on aga ka kontorid saanud ameeriklase kehvast vormist haisu ninna, seega on lisaaja ja karistusvisetega väravate arvu koefitsient siin veidi liiga väike. Aga Howardi viimase seitsme stardi jooksul on meeskonnale ka normaalajal tehtud vähemalt kolm tükki, seega ei tasu vist liigselt karta. Rangers hooaja käigus kodus keskmiselt normaalajal skoorinud 3.11 väravat ja alla kolme on 30 mängu jooksul jäädud ainult üheksa korda.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid