Taylor Halli karm hinnang Oilersi hooajale: "Ainult McDavid on koha välja mänginud."

Edmonton Oilers sai läinud ööl Los Angeleses oma 62. mängust 40. kaotuse. Kuna Toronto Maple Leafs alistas samal ajal kodus Carolina Hurricanesi, siis jäi Oilers 50 punktiga üksi viimasele kohale. Enne järjekordset kaotust andis Taylor Hall meeskonna hooajale karmi hinnangu.

(foto: Christian Petersen/Getty Images)
Rääkides sellest, mis võib vahetustehingute viimastel päevadel juhtuda, ütles Hall: "Võimalik, et mina lahkun või Jordan (Eberle) või Ryan (Nugent-Hopkins). Ma ei tea, mis juhtuma hakkab, aga fakt on see, et mitte keegi peale Connori (McDavid) pole piisavalt hästi mänginud, et oma kohta meeskonna õigustada. Kõik ka mõistavad seda."

Hallil on ka põhjust oma tuleviku pärast kartmiseks, kuna klubi peamänedžer Peter Chiarelli kinnitas nädala alguses, et ees ootab koosseisu värskendamine. "Me pole olnud piisavalt head, seega on tulemas muutused," ütles Chiarelli. "Meil on mõned mängijad, kes pole oma võimetekohaselt mänginud ja vajavad ehk uut keskkonda."

Pärast teisipäevast kodus Ottawa Senatorsi vastu tulnud 1-4 kaotust käratas peatreener Todd McLellan: "Äkki peame mõnedest mängijatest vabanema!"

McLellan lisas ka, et on meeskonnavaimu pärast suures mures. Satsis olevat nii mõnigi kuju, kes viimaste hooaegade käigus kaotamisega harjunud ja nii on seda normaalseks hakatud pidama.

Kommentaarid