Ennustusvihjed 27/12/15

Pühadelt välja tulemine oli kaugel ideaalsest. Kolmas kombo järjest läks täppi, aga Bruinsi kukalt kratsima panev kaotus tähendas punases lõppenud õhtut. Hooaja alguses oli Claude Julieni meeskond korralik rahamasin, aga viimasel ajal on hakatud nüüd kiusama.

(foto: Twitter @NHLBlackhawks)
Chicago Blackhawks vs Carolina Hurricanes - Blackhawks normaalajaga võit @ 1.75, 4 ühikut

Hurricanes on keerulises olukorras. Vähem kui 24 tunni jooksul mängitakse teist korda ning seda veel ka pärast reisimist. Blackhawks võib pühadelt tulles olles roostes, aga eelmine matš kaotati suurelt Starsile 0-4 ja seetõttu peaks olema indu enda parandamiseks. Kodumäng annab selleks väga head võimalused. United Centeris on viimasest seitsmest võidetud kuus ja neist viis 60 minutiga.

Colorado Avalanche vs Arizona Coyotes - Avalanche normaalajaga võit @ 1.95, 3 ühikut

Coyotes samuti raskes seisus. Mängitakse teist õhtut järjest ning seda tuleb teha Denveri hõredas õhus. Mängule võetakse kaasa kuus järjestikust võõrsilkaotust. Viimasest üheksast on võõrsil kaotatud kaheksa ning need kõik ka normaalajaga. Avalanche läks jõulupausile Leafsilt saadud piinliku kaotusega, ent detsembris on oldud üks liiga parim meeskond. 11-st kohtumisest on võidetud kaheksa.

Panthers & Ducks kombo @ 2.62, 2 ühikut

Panthers on võitnud viis mängu järjest ning kümme viimasest 14-st. Nüüd on külas meeskond, kes oma viimasest 13-st võitnud vaid kolm. Seejuures pole Blue Jackets tänavu mitte ühtegi matši Atlandi divisjoni vastu võitnud. Mängitakse teist õhtut järjest ja nendes olukordades on tulemused tänavu olnud tagasihoidlikud - üheksast mängust kolm võitu.

Ducksil omamoodi nüüd või mitte kunagi hetk. Oleks nagu au asi kriitikale vastata. Vastane selleks tundub sobiv olevat. Alates 2009. aastast on mindud üheksa mängu Flyersi vastu normaalaja kaotuseta. Seitse kohtumist on võidetud. Flyers olnud viimasel ajal heas hoos ning seitsmest mängust kuues vähemalt ühe silma pähe saanud, aga kodust eemal mängides on tegu alati üsna kahtlase meeskonnaga. Näiteks Steve Mason on alates eelmise hooaja algusest võõrsilt teeninud ainult seitse võitu.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada või lihtsalt pühademeeleolu peal, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid