Mike Fisher teatas karjääri lõpetamisest

Nashville Predators asub endale teist suve järjest uut kaptenit otsima. Pärast Shea Weber Montreali kauplemist sellesse ametisse määratud Mike Fisher on teatanud karjääri lõpetamisest. Juunis 37-aastaseks saanud ründaja lahkub areenilt pärast 17 hooaega.

(foto: tsn.ca)
Fisher jagas oma 1088 põhihooaja mängu ära kahe klubi peale, saabudes Nashville'i 2011. aastal Ottawa Senatorsist. Ta on mõlema klubi kõigi aegade punktitabelis TOP 10 mees. Karjääri jooksul jõudis ta 276 värava ja 585 punktini.


"See on raskeim otsus, mille ma eales olen pidanud vastu võtma, aga tean, et tegu on õige otsusega. Olen otsustanud NHL-i karjääri lõpetada," teatas Fisher kohaliku ajalehe kaudu.

"Teadmine, et olime juunis suurele võidule lähedal teeb otsuse raskeks, aga teen seda lootusrikkalt. Lõpud on alati rasked, aga usun, et kui miski lõppeb, siis algab midagi uut. Uued võimalused ja samuti uued asjad, mille pärast elevust tunda."

"Usun, et see meeskond, see linn võidab meistritiitli ja minust saab kõige suurem fänn. Mitte keegi poleks selle puhul minust õnnelikum, sest siinsed fännid väärivad seda."

Võimalik, et koos NHL-ist lahkumisega Fisheri jaoks hokikarjäär siiski täielikult ei lõppe. Ka teda on hakatud mitmete teiste lepinguta sauruste kõrval seostama olümpiamängudel osalemisega.

Kommentaarid