Drouin ei võta vastu Yzermani kutset väljakule naasta

Vaatamata mitmetele spekulatsioonidele on Tampa Bay Lightning täna jätkuvalt Jonathan Drouini koduklubiks. Meeskonna särgis ei saa teda aga endiselt näha, kuna 20-aastane staarihakatis ei kavatse peamänedžeri Steve Yzermani kutset väljakule naasta vastu võtta.

(foto: shanaplandebate.com)
Ligi kaks kuud on möödas ajast, mil Drouini lahkumissoov avalikuks tuli. Erinevate huvilistega mitmeid nädalaid kestnud läbirääkimised ei kandnud aga vilja.

Kuna Yzerman ei suutnud 2013. aasta drafti 3. valikut maha parseldada, siis pakkus ta talle eile avalikult võimalust naasta.

"Jonathan on mängukeelu all, aga kui ta soovib naasta ja mängida, siis on uks tema jaoks avatud. Kõik sõltub temast," ütles Yzerman.

Samas ei puuduta pakkumine usutavasti NHL-is mängimist. Alustuseks võiks Drouin naasta AHL-i meeskonda, mille eest ta keeldus 20. jaanuaril mängimast. Kuigi mitmete allikate kohaselt ei soovi talendikas mängumees enam ka klubi kõrgliigas aidata.

Tänavu NHL-is 19 mänguga kahe värava ja kaheksa punktini jõudnud ründaja on pärast AHL-is mängimisest keeldumist kodus olnud ja Montreali lähedal oma endise klubi Lac St. Louis Lionsi juures vormi püüdnud hoida.

Yzerman tunnistas, et mitmete meeskondadega jäid kõnelused katki, kuna Drouin pole pikalt üheski mängus osalenud.

Põhimõtteliselt võib Drouin muidugi tänavu veel klubi vahetada, kuna eilne tähtaeg tähendab tehniliselt võttes vaid seda, et pärast kella kukkumist meeskonda vahetanud mängijad ei saa kaasa lüüa playoffides, kuid on ülimalt ebatõenäoline, et mingisuguse tehinguni jõutakse.

Kommentaarid