Lightning ei kavatse Drouinist loobuda

Nädalavahetusel oma lahkumissooviga avalikkust üllatanud Jonathan Drouin nähtavasti oma tahtmist siiski ei saa. Noor mängumees on endiselt Tampas kõrgelt hinnatud ning peamänedžer Steve Yzerman ei kavatse temast loobuda. Samal ajal loodavad meeskonnakaaslased, et see teema vajub peagi lihtsalt unustusse.

(foto: thecomeback.com)
Yzerman teatas, et tema ülesandeks on käituda klubi huvides, mitte rahuldada mõne mängija soove.

Peatreener Jon Cooper usub, et Drouinist võib endiselt saada väärtuslik meeskonnaliige: "Drouin on osa Tampa Bay Lightningust. Ta oli põhjusega kõrge drafti valik ja usun, et ta saab meist teha parema meeskonna."

Cooper lisas, et nii tema kui ka meeskonna mängijate jaoks tuli noore mängumehe lahkumissoov üllatusena. 

Steven Stamkos, kes oma karjääri alguses samuti ebastabiilselt mänguaega sai, ärgitab Drouini kannatusele ja ootab teda avasüli meeskonda tagasi.

"Ta on endiselt meie tiimikaaslane, suurepärane kutt ja sõber," ütles meeskonna kapten. "Loodan, et ta läheb madalamasse liigase, paneb seal peo püsti ja tuleb tagasi ning aitab meie meeskonda. Just seda tüüpi mängija ta on. Ta suudab igal õhtul mängukäiku muuta,"

Väravavaht Ben Bishop usub, et pärast saab vahejuhtumit meenutades palju nalja: "Ootan täielikult seda, et hiljem on ta uuesti meiega mängimas ja me arvatavasti naerame pärast selle olukorra üle."

Kommentaarid