Drouin pole ainus klubivahetust sooviv talent

Eile selgus, et Jonathan Drouin soovib Tampa Bay Lightningust lahkuda, ent tema näol pole tegu ainsa noore talendiga, kes suurema mänguaja lootuses klubivahetust soovib. Ilmnes, et ka Columbus Blue Jacketsi ja Kerby Rycheli suhted on segased.

(foto: Getty Images)
Rychel võeti draftist Drouiniga samal aastal. Ta sai Blue Jacketsi poolt valituks 19. mängijana. Avaringi valikutest loodetakse alati palju, nii mängija kui meeskonna poolt, aga Rycheliga seoses on seisud segased.

21-aastane ründaja, kelle isa Warren võitis 1996. aastal Colorado Avalanche'i ridades Stanley karika, sai eelmisel aastal NHL-is kätt proovida ning nurisemiseks väga põhjust polnud. Viie mängu jooksul kogunes kolm söödupunkti.

Väidetavalt käisid tema agent ja isa klubilt suvel küsimas, miks võimalusi nii vähe jagub ja kuna selle kohta midagi mõistlikku öelda ei osatud, siis anti sisse ka lahkumissoov. Pärast seda on Rychelit asunud jahtima 7-pealine seltskond - Anaheim Ducks, Boston Bruins, Calgary Flames, Detroit Red Wings, Montreal Canadiens, New York Rangers, Toronto Maple Leafs.

Tänavu on Rychelil NHL-is 11 mänguga kirja kolm söödupunkti. AHL-is on 20 matšiga tulnud 5+13. Madalamas liigas on tema karjääri numbriteks 71 mänguga 51 punkti (17+34).

Kommentaarid