Ennustusvihjed 25/11/15

Eelmised valikud lõppesid taas kõik võitudega. Capitals uimerdas praktiliselt kogu kohtumise, aga sai tänu Dmitri Orlovi kuulile siiski võidu kätte. Kings alustas tormiliselt (32-st pealeviskest avakolmandikul 18) ja vajus lõpus ära, ent kaotusteseeria murdmine ei tekitanud suuri probleeme. Väravate kombo oli pikalt halvas seisus, aga hiliste tabamustega tuli mõlemas mängus vajalik arv täis.

(foto: stadiumjourney.com)
Minnesota Wild vs Vancouver Canucks - Wild võit @ 1.75, 4 ühikut

Wild on kaheksast mängust kodus kaotanud vaid ühe ning nüüd võõrustatakse satsi, kellel viimasest kümnest kirjast vaid kaks võitu. Canucks lasknud kõigis kaotusmängudes vähemalt kolm väravat. Ise on ka enamvähem korralikult skooritud, aga on selge, et sellise kaitsega väga kaugele ei purjetata. Wild võitnud ka kuus viimasest omavahelisest kaheksast mängust.

Detroit Red Wings vs Boston Bruins - Bruins võit @ 2.11, 3 ühikut

Tuukka Rask läheb Red Wingsi vastu oma harjumuspärase võidu järele. Soomlane on viimastel aastatel haruharva omavahelistest kohtumistest kaotajana välja tulnud ning sai alles kümme päeva tagasi järjekordse võidu, kui Bruins jäi peale 3-1. Red Wings olnud kodus raskustes ja pole alates hooaja esimestest matšidest kahte järjestikust kohtumist võitnud. Bruins võõrsil üheksast kaotanud vaid kaks.

Predators & Capitals kombo @ 2.54, 3 ühikut

Alles hiljuti ühes mängus seitse väravat teinud Predators pole uskumatul kombel kolm mängu järjest skoorinud, aga üks hetk peaks punn uuesti pealt ära tulema. Iseenesest ei ole halvasti mängitud. Kahes kohtumises on pealevisetega täielikult domineeritud. Sabres kaotanud viis mängu järjest ja tundub olevat sobiv vastane, kelle vastu põud lõpetada.

Capitals võõrustab Jetsi, kes tundus vahepeal olevat august välja roninud, aga siis tuli kodus Avalanche'i vastu 1-4 allajäämine. Seejuures on võõrsil kaotatud viis matši järjest. Capitals kodus võitnud 12-st kaheksa ning Jetsi vastu viimasest 17-st koguni 13.

Tulemused.

Kommentaarid