Ennustusvihjed 23/11/15

Viimase aja ilus seeria katkes kahjuks väikese miinusega. Blue Jackets võitles end vägevalt 0-1 kaotusseisust välja ja asus kahe väravaga juhtima, aga veider mõneminutiline periood tähendas Sharksile ajaloolist võiduseeriat. Võib arvata, et Torts paneb nüüd härrad uuesti trennis mõnuga kätekõverdusi tegema.

(foto: lakingsinsider.com)
Florida Panthers vs Los Angeles Kings - Kings võit @ 1.88, 4 ühikut

Kings alustanud välisturneed väga ebakindlalt. Eile tuli teine järjestikune kaotus ja enne seda pääseti Philadelphias napilt lüüasaamisest, kui Milan Lucic normaalaja viimasel minutil lisaajale aitas. Kapten Dustin Brown pani eile üsna karmid sõnad teele ja need võiksid ka meeskonnale kohale jõuda. Pantrid viimasest 11-st kaotanud 8 ja 13-st viimasest omavahelisest kohtumisest kaotanud 11. Kuu alguses mängiti LA-s ja seal jäi Panthersile 1-4 kaotuses kirja vaid 19 pealeviset.

Washington Capitals vs Edmonton Oilers - Capitals normaalajaga võit @ 1.80, 4 ühikut

Capitals on kodus olnud väga hea ning kaotanud vaid neli matši. Peatreener Barry Trotz on ka maininud seda, et koduseinad tuleb kujundada selgeks eeliseks. Külas nüüd Oilers, kes kolme võiduga liiga halvim võõrsil mängiv sats. Samuti Washingtonis läinud kehvalt - viimasest kümnest külastusest kaheksa kaotust.

Flyers vs Hurricanes üle 3.5 & Jets vs Avalanche üle 4.5 värava kombo @ 2.03, 3 ühikut

Flyers ja Hurricanes on väravate osas liiga tagumises kolmes. Flyers seejuures 1.70-ga üldse viimane. Ehk statistika mõttes ei vihja selles mängus miski väravatele. Aga olles kaks mängu järjest nulli peale jäänud peab üks ports tabamusi Flyersi poolt tulema. Claude Giroux, Jakub Voracek, Wayne Simmonds...teravaid ründajaid iseenesest meeskonnas jagub. Hurricanesi senisest 20-st matšist vaid viies olnud normaalajal vähem kui neli kolli.

Väravate kombo on neli korda järjest võitnud ning Jets olnud neist kahes osaline. Vastas nüüd meeskond, kes kolme viimase mänguga lasknud kokku 16 väravat. Samas aga ise viimase kuue jooksul vähemalt kolm skoorinud viis korda.

Tulemused.

Kommentaarid