Ottawasse siirdunud Oduya loobus rahakamast pakkumisest

Kahekordne Stanley karikavõitja Johnny Oduya jahib uuel hooajal kolmandat triumfi Ottawa Senatorsi särgis. Oktoobri alguses 36-aastaseks saav kaitsja tegi Senatorsiga aastase lepingu, loobudes vähemalt ühest suurema palgaga pakkumisest.

(foto: sportingnews.com)
Möödunud hooaja Dallase ja Chicago vahel ära jaganud rootslane saab Kanada pealinnas põhipalgana miljon dollarit ning võib lisaks teenida 1.25 miljoni jagu boonuseid.


"Ta soovis liituda meeskonnaga, millel on võiduvõimalus," kommenteeris tehingut Senatorsi peamänedžer Pierre Dorion. "Tean kindlalt, et ta loobus ühest rahakamast pakkumisest ja soovis siia tulla, kuna ta sobitub siia paremini ja omab paremaid võiduvõimalusi."

Dorion olevat väga pikalt Oduyaga kõnelustes olnud, kontakteerudes esimest korda 2. juulil. Usutavasti nähakse 2014. aasta OM-hõbedat hea Marc Methoti asendajana, kes sel suvel omadega Dallasesse jõudnud ning Erik Karlssoni ilma tuttava paariliseta jätnud.

Oduya peab tänavuse idakonverentsi finalisti eest edu saavutamiseks ja oma boonuste kättesaamiseks taastuma karjääri halvimast hooajast. Ta piirdus vaid 52 kohtumise, kahe värava ja üheksa punktiga.

Kommentaarid