Mitmed karjääri rekordid püstitanud Niederreiter sai Wildilt viieaastase pikenduse

Möödunud hooajal ülekaalukalt oma karjääri parima aasta teinud ja mitmed uued rekordid püstitanud Nino Niederreiter läheb uuele hooajale vastu palju uhkema lepinguga. Šveitslasest ründaja, kelle lepingu keskmiseks väärtuseks oli seni veidi alla 2.7 miljoni, omab nüüd kontrahti, mis võtab palgafondist 5.25 miljonit.

(foto: startribune.com)
Peagi 25-aastaseks saav Niederreiter oli Mikael Granlundi ja Marcus Foligno kõrval üks Minnesota Wildi piiratud vabaagentidest, kellest kõneledes meeskonna peatreener Bruce Boudreau eelmisel nädalal tagasi ei hoidnud.

"Nemad on liim, mis hakkab meid koos hoidma. Kõigil kolmel on selja taga suurepärased aastad, seega ootame põnevusega, et nad kuuluksid veel mitu aastat Wildi organisatsiooni," rääkis Boudreau.

2013. aastal New York Islandersist hangitud Niederreiter toksis vaikselt 30-40 punktiga hooaegu, enne kui Boudreau juhendamisel jõudis 25 värava ja 57 punktini. Karjääri parimad näitajad olid ka 32 söödupunkti ja efektiivsusnäitaja +17. Samuti ülekaalus saavutatud kaheksa väravat, kuus söötu ja 14 punkti.

2010. aasta drafti 5. valikul on seni kogu karjääri peale kokku 389 mänguga kirjas 85 väravat ja 176 punkti. Meeskonna ründajate osas on nüüd temast suurem leping vaid Zach Parise'il ja Mikko Koivul.

Kommentaarid