Rangers ostis Girardi lepingu välja

Täna algas hooajajärgne esimene lepingute väljaostmise periood ning otsa tegi lahti New York Rangers. "Aidaa" öeldi kogu senise karjääri meeskonna särgis mänginud Dan Girardile. 33-aastasel kaitsjal oli veel kolm hooaega lepingust minna.

(foto: sny.tv
Girardi jääb nüüd kuueks aastaks klubi palgalehele, aga röövib sealt mitu korda väiksema summa.


Senise karjääri jooksul 788 põhihooaja mänguga 230 punkti (46+184) kogunud kanadalane on viimaste hooaegade jooksul kehvade esituste tõttu olnud pideva kriitikarahe all. Samas on ta alati hingestatult väljakul võidelnud, mida näitab hästi fakt, et kaheksa hooaega järjest on ta blokeeritud pealevisete osas mahtunud liiga TOP 10-sse. Just oma ennastsalgava tegutsemisega teenis ta ka meeskonnakaaslaste austuse.

Henrik Lundqvist kirjutas sotsiaalmeedias: "11 aastat oled sa minu ees mängides endast kõik välja pannud. See, kuidas sa õhtust-õhtusse võitlesid ja selle eest kannatasid, on mind inspireerinud rohkem, kui sa võid arvata. Jääme sind igatsema nii jääl kui sealt eemal. Minu jaoks oled sa sõdalase definitsioon ja jään ALATISEKS hindma seda, mida oled aastate jooksul teinud minu ja meie meeskonna heaks."

Enneaegne lepingu lõpetamine näib väga julma käiguna, aga lahku minnakse sõpradena.

"Andsin viimase 11 hooaja jooksul sellele meeskonnale kogu oma südame ja hinge ning nautisin igat minutit," teatas Girardi. "Soovin märkida, et Rangers on esmaklassiline organisatsioon, mis alati meie mängijaid esmaklassiliselt kohelnud. Minu perekond ja mina oleme väga tänulikud seoses sellega, kuidas meid on New Yorgis olles koheldud."

Vaatamata üsna hilisele mängijaeale on Girardi andnud mõista, et kavatseb karjääri jätkata.

Kommentaarid