Oshie tegi Capitalsiga 8-aastase pikenduse

Selle suve üks vägevamatest potentsiaalsetest vabaagentidest on end turult maha võtnud. T.J. Oshie tegi Washington Capitalsiga lepingupikenduse, mis ulatub lausa aastasse 2025. 8-aastase pakti koguväärtuseks on 46 miljonit dollarit.

(foto: oilonwhyte.com)
Kaks suve tagasi St. Louis Bluesist USA pealinna kolinud Oshie mängis hiigellepinguks väravate mõistes karjääri edukaima aasta. 33 tabamust panid ta koos Aleksandr Ovetškiniga jagama meeskonna parima väravaküti tiitlit.

"T.J. on meie meeskonna hindamatu liige ja tundsime, et on hädavajalik temaga teha lepingupikendus," kommenteeris kokkulepet Capitalsi peamänedžer Brian MacLellan. "T.J. on väga võitluslik mängija, kes omab uskumatult häid mänguoskusi. Ta kehastab täpselt sellist tüüpi mängijat, kes peab meil olema selleks, et liigas konkurentsivõimalisena püsida."

30-aastane ameeriklane jääb keskmise töötasu 5.75 miljoniga klubi palgaedetabelis jagama viiendat kohta. Tervelt 20 miljonit saab ta palgast kätte boonustena.


Oshie'il on kogu karjääri peale kokku 591 mänguga kirjas 169 väravat ja 417 punkti.

Vabaagentide turg on ründajate hulgast ühe hea valikuna kaotanud ka Patrick Eavesi. Anaheim Ducks lõi temaga käed veel kolmeks aastaks, keskmise tasuga 3.15 miljonit.

Hooaja Anaheimis ja Dallases ära jaganud habemik tegi 33-aastasena karjääri parima hooaja  79 mänguga tuli 32 väravat ja 51 punkti. Tema varasemad rekordid olid vastavalt 20 ja 32.

Kommentaarid