Ducks ostab Despres' lepingu välja

Simon Despres' karjäär on tõenäoliselt läbi. 25-aastane kaitsja on viimastel hooaegadel peatraumade tõttu väga vähe mänginud ja nüüd on Anaheim Ducks ka tema lepingu välja ostnud. Seda kolm hooaega enne selle lõppu.

(foto: sportsnet.ca)
2015. aasta märtsis Pittsburgh Penguinsist hangitud mängumees tegi lõppenud hooajal kaasa vaid ühes kohtumises ja on viimase kahe aasta peale jätnud vahele 131 matši. Karjäär on lõppemas vaid pärast 193 põhihooaja mängu.

"Simon Despres on hea hokimängija ja hea inimene, aga praegusel hetkel tunneme, et on parim nii Simoni kui organisatsiooni jaoks minna lahku. Soovime talle tulevikuks kõike head," teatas Ducksi peamänedžer Bob Murray.

Seni palgafondist 3.1 miljonit ära võtnud kaitsemees on karjääri jooksul jõudnud kuue värava ja 43 punktini. Ducks ei jää tema paranemist ootama ja ostab lepingu välja juba nüüd, kuna seda järgmistel aastatel tehes jääks tulevikus palgafondi koormama suurem summa.


Despres paranemist ei pruugi ka üldse kunagi tulla. On räägitud, et tema probleemid seoses peapõrutusega on väga tõsised.

Kommentaarid