Radulovi numbrid on Julieniga kõvasti kukkunud

Sõbrapäeval Michel Therrieni asemel Montreal Canadiensi peatreeneriks määratud Claude Julien on meeskonna õigele kursile tagasi sikutanud, aga kõigi mängijate jaoks pole siiski muudatus positiivne olnud. Näiteks Aleksandr Radulovi numbrid on uue juhendajaga kõvasti kukkunud.

(foto: Eric Bolte/USA TODAY Sports)
Venelasest ründeäss tegi teisipäevases kohtumises Dallas Starsi vastu värava, kuid see oli Julieni ajal alles tema teine. Therrieniga tuli 56 kohtumise jooksul 14 kolli. Kokku läks vana peatreeneri juhendamisel kirja 42 silma.

Julieniga on Radulov 15 mängu jooksul jõudnud vaid seitsme punktini. Seejuures tulid neli neist ühes kohtumises, kui ta oli New Jersey Devilsi vastu saadud 4-3 võidus 1+3'ga osaline kõigis oma meeskonna väravates. Uue režiimi ajal on Radulov ka punktideni jõudnud vaid neljas kohtumises.

30-aastast ründajat vaevas märtsi alguses alakeha vigastus, mis jättis ta ka mõnest kohtumisest eemale ning võimalik, et numbrid on kukkunud selle tõttu, et tervis pole päris 100%-liselt korras, aga äralangemine on päris kurjakuulutav.

Üheaastane leping on mõne kuu pärast läbi saamas ja kui produktiivsus põhiturniiri lõpus ei tõuse, siis võiks hinnata ebatõenäoliselt seda, et Radulov järgmisel hooajal Montrealis jätkab.

Kommentaarid