Laine näeb Jetsis playoffide potentsiaali

Kesk divisjonist on alati raske playoffidesse jõuda, aga kui usaldada Patrik Lainet, siis võib Winnipeg Jetsi juba karikamängudele kirja panna. Enda võimetesse kõvasti uskuv soomlane näeb ka oma meeskonnas suurt potentsiaali.

(foto: iltalehti.fi)
Jets on hetkel Kesk divisjonis 33 punktiga viiendal kohal ja läänekonverentsi viimasest playoffide wild-cardi kohast ühe silma kaugusel. Meeskond jõudis pärast neljamängulist kaotuste jada nädalavahetusel teise järjestikuse võiduni ning enesekindlus on laes.

"Arvan, et meie meeskonna kohta ütleb nii mõndagi see, et oleme suutnud Chicago ja St. Louisi nende enda kodus alistada," ütles Laine pärast 4-1 võitu konverentsi punase laterna Colorado Avalanche'i vastu. "Usun, et suudame olla väga hea meeskond ja peame lihtsalt igal õhtul oma mängu mängima. Arvan, et saame olla ja oleme playoffide meeskond."

Laine enda hoog on võrreldes hooaja algusega märgatavalt raugenud, kuid 18 tabamusega hoiab ta jätkuvalt liiga väravaküttide edetabelis esikolmiku kohta. 34 mänguga on tal kokku kirjas 29 punkti.


Jets läheb kolmanda järjestikuse võidu järele homme varahommikul kell 5 Vancouveris.

Kommentaarid