Stamkos on taas katki

Viimase kolme hooaja jooksul kaks korda tõsiste traumade küüsi langenud Steven Stamkos on taas katki. Tampa Bay Lightningu kapten lahkus teisipäevasest mängust Detroit Red Wingsiga vigasena ja nüüd on klubi peamänedžer Steve Yzerman teatanud, et 26-aastane ründaja parema põlve meniskil on rebend.

(foto: globalsportscentre.com)
Stamkose põlv sai kannatada Gustav Nyquistiga litri pärast heideldes, mille järel ei suutnud ta üldse paremale jalale toetuda.


Veel pole teada kui pikaks vigastuspaus osutub. Liiguvad jutud neljast kuni kuuest nädalast. Yzerman pidi seda hilisemal ajal täpsustama.

Viimastel aastatel oma kõrgete standardite kohaselt tagasihoidlikult tegutsenud Stamkos alustas tänavust hooaega suurepärase hooga. Red Wingsi vastu läks võrku hooaja üheksas tabamus ja 17 mängus kogutud 20 punkti asetasid ta liiga resultatiivsustabeli esirinda.

Stamkos tegi mullu kaasa 77 põhihooaja mängu, kuid tuli playoffides veretrombi tõttu jääle vaid ühes kohtumises. 2013. aasta novembris murdis ta parema jala sääreluu, mis röövist talt neli kuud. Need olid seni ainsad traumad, mille tõttu oli ta mänge vahele jätnud. Meeskond on aga temata täitsa korralikult hakkama saanud.


Lightning on viimastes mängudes olnud ilma ka Anton Stralmanist ja Jonathan Drouinist, kuid nemad peaksid peagi naasma.

Kommentaarid