Pingviinide paraadi jälgis 400 000 pealtvaatajat

Pittsburghis jäi eile elu mõneks ajaks seisma, kui kohalikud Stanley karika kangelased võiduparaadi käigus oma fänne toetuse eest tänasid ja ihaldatud trofeed demonstreerisid. Kui tänavune triumf on meeskonna jaoks nii mõneski osas sarnane eelmisega, siis üheks suureks erinevuseks võib pidada seda, et võrreldes 2009. aastaga oli kohal 25 000 inimest rohkem. Kokku jälgis paraadi 400 000 pealtvaatajat.

(foto: newstalk1400.us)
Esimesed fännid olid kohal juba mitu tundi enne paraadi algust ja kui näis, et ilm hakkab üritust rikkuma, siis sellegi takistuse suutsid pingviinid ületada.


Peomeeleolu oli korralik ja osad fännid said karikat lausa ise katsuda.


Sidney Crosby demonstreeris uhkusega ka oma Conn Smythe'i trofeed.


Peatreener Mike Sullivan, kelle tänukõnet mitte keegi helikopterite tõttu väga ei kuulnud, jätkas õpetussõnade andmist isegi kapteni esinemise ajal.


Playoffides vastastele palju kurja teinud HBK kolmik ilmus lavale meistrivööga, mille saatis härradele USA profimaadleja Triple H isiklikult. Ühest liiga enim kritiseeritud mängijast Phil Kesselist on kiirelt saanud mängumees, keda kõik jumaldavad.


Paraadist võttis isegi osa üks zamboni.


Hooaja keskel Edmontonist saabunud kaitsja Justin Schultz ütles, et pidu on seni jäänud viisakaks. Ära olevat joodud vaid mõned kangemad joogid. Bryan Rust pani ühe otse rahva seast saabunud õllepurgi hinge alla.

Kommentaarid