Venelaste MM-i täht Šipatšjov pakub kõigile NHL-i meeskondadele huvi

Venemaa hokikoondisel läks tänavu üks suurturniir taas vett vedama, kui kodune MM lõpetati vaid pronksiga. Mõned meeskonna mängijad võivad aga turniiriga siiski rahule jääda. Üks neist on Vadim Šipatšjov, kelle esitused on ligi meelitatud kõik NHL-i klubid.

(foto: csnmidatlantic.com)
Eelmisel hooajal Peterburi SKA ridades KHL-i Gagarini karika võitnud Šipatšjov oli 18 punktiga (6+12) MM-i resultatiivseim mängija. 29-aastane ründaja, keda koondisekaaslane Jevgeni Kuznetsov nimetanud Venemaa Sidney Crosbyks, valiti ka turniiri sümboolsesse meeskonda.

Üks anonüümseks jääda soovinud klubi peamänedžer on öelnud, et pärast MM-il nähtut tahavad Šipatšjovi endale kõik NHL-i meeskonnad.

Varasemast ajast on teada, et Montreal Canadiens jahtis tänavu KHL-is põhiturniiril 54 mänguga 60 silma (17+43) kogunud venelast väga jõuliselt juba märtsis.

Canadiens tahtis aasta tagasi enda ridadesse ka koos Šipatšjoviga SKA-s mänginud Artemi Panarinit, kuid selle hooaja tõenäoline Calderi trofee võitja otsustas siiski vaatamata väiksemale palgale Chicago Blackhawksi kasuks. Tundub, et Canadiensi bossid astuvad teist korda sama reha peale.

Kommentaarid