Ottawas anti meeskonna ohjad Guy Boucherile

Olles äsja Bruce Boudreaust ilma jäänud ei hakanud Ottawa Senators pikalt plaan B kallal töötama. Juba täna avalikustati meeskonna uus peatreener. Selleks sai Guy Boucher, kellega sõlmiti kolmeaastane leping. 44-aastane kanadalane naaseb NHL-i pärast paari Šveitsis veedetud aastat.

(foto: Brace Hemmelgarn/USA TODAY Sports)
Boucher on varem NHL-is tüürinud Tampa Bay Lightningut. Debüüthooajal 2010/11 tuli kohe idakonverentsi finaali koht, aga lõpp läks hapuks kui ta 2013. aasta märtsis vallandati.

Enne NHL-is tööle asumist Montreal Canadiensi AHL-is satsi juhendanud Boucher pääses uuesti ametisse SC Berni peatreenerina 2014. aasta jaanuaris. Šveitslased lõpetasid temaga koostöö möödunud novembris.

"Viimase kolme nädala jooksul on Pierre Dorion ja meie hoki toimkond viinud läbi põhjaliku ja ulatusliku otsingu, leidmaks meie uue peatreeneri. Pärast kõigi kandidaatide detailset hindamist oli üksmeelsus, et Guy on parim kandidaat," teatas Senatorsi omanik Eugene Melnyk. "Tahtsime suurepärast treenerit ja see protsess andis meile parima valiku. Ma ei saaks olla õnnelikum. Soovin kogu Senatorsi organisatsiooni, suurepärase Ottawa linna ja meie fännide nimel tervitada Guy'd, tema abikaasat Marshat ja nende kolme last Vincenti, Milat ja Naomit."

Veel pole teada palju raske ameti ülevõtmine Boucheri taskuid täidab. Teda tutvustatakse ametlikult homme.

Peatreenerita on nüüd (hetkel) veel kaks meeskonda - Calgary Flames ja Anaheim Ducks.

Kommentaarid