Capitals ei muretse ajaloo pärast

Washington Capitalsi kulgemine playoffide avaringis on pärast 3-0 edu saavutamist järsku takerdunud. Pärast seda, kui esimesed kolm matši võideti koguskooriga 10-2 on Philadelphia Flyers kahes mängus kokku 4-1 parem olnud. Õhus on järjekordne Capitalsi kollaps, aga meeskond ajaloo pärast ei muretse.

(foto: russianmachineneverbreaks.com)
Reedene kohtumine, kus Michal Neuvirth oma endise tööandja vastu nullimängu tegi ja Flyersi 2-0 võiduga seeria viigistamisest ühe mängu kaugusele viis, tähendab seda, et Capitals on kaotanud kaheksa viimasest üheksast mängust, kus võimalus edasipääs kindlustada.

"Mina ei tea varasemast mitte midagi. Vaatan hoopis ettepoole, järgmise mängu suunas, mis on pühapäeval Philadelphias," on enne seeria 6. mängu öelnud Nicklas Bäckström.

Sel nädalal Flyersile kaotatud mängud tähendavad ka seda, et Capitals on kogu hooaja jooksul esimest korda järjestikused mängud normaalajaga kaotanud. Selle pärast aga väga palju pead ei vaevata.

"Kui mängime oma mängu, siis lähevad asjad varem või hiljem meie jaoks soodsalt," ütles Braden Holtby. "Viimases kahes mängus polnud meil lihtsalt õnne. Kui suudame rahu säilitada ja tulevikku vaadata, siis pole võimalik, et me järelejäänud mängudest vähemalt ühte ei võida."

Capitals seisab silmitsi karmi ajalooga. Playoffides on meeskonnal varasemalt tervelt kümme kahemängulist edu edasipääsuks mängimata jäänud. Tegu on liiga rekordiga.

Meeskonnad jätkavad omavahelise seeriaga täna kell 19:00.

Kommentaarid