Coyotes on katkestanud lepingukõnelused Mikkel Bødkeriga

Tundub, et rendimängijate turg on juurde saanud ühe korraliku ründaja. Olles suvel piiratud vabaagendina Arizona Coyotesile andnud allkirja vaid üheaastasele lepingule on Mikkel Bødkeri tulevik pikalt küsimärgi all olnud. Nüüd on klubist lahkumine väga tõenäoline.

(foto: nj.com)
Mitmete allikate kohaselt on Coyotes katkestanud lepingukõnelused Bødkeriga, mis vihjab sellele, et temast ollakse valmis loobuma. Taanlasest on nüüd saamas piiranguteta vabaagent ja käes on viimane aeg tema eest midagi vastu saada. See võiks olla ka üsna korralik kaup.

Bødker oli mullu kogumas keskmiselt 0.62 punkti mängu kohta, enne kui vigastus tema hooaja lõpetas. Tänavu on ta tempot isegi veidi tõstnud, korjates keskmiselt 0.63 punkti. 60 mänguga on kirjas 13 väravat ja 38 punkti. Samas on ta ka -27'ga meeskonna ja kogu liiga halvim ning kuna tema initsiaalid pole AO, siis vaevalt, et see klubile istub. Äkki isegi hirmutab mõne huvilise eemale.

26-aastane ründaja võiks mõnele playoffide kohta jahtivale satsile olla hea täienduseks, kelle toel oma ülekaal käima saada. 15 PP sööduga on Bødker nende arvestuses napilt liiga esikümnest väljas.

Kommentaarid