Capitalsi peamänedžeri sõnul on karikavõidu aken lahti kaks aastat

Kui New York Rangersi karikavõidu aknast on räägitud juba nii pikalt, et see on saanud kurikuulsaks, siis Washingtonis võetakse asja rahulikumalt. Tänavu võimast põhiturniiri tegeva Capitalsi peamänedžer Brian MacLellan peab akna pikkuseks paari aastat.

(foto: Geoff Burke/USA TODAY Sports)
"Vaatame seda, kui kaheaastast akent," tunnistas 2014. aasta kevadel klubi juhiks määratud MacLellan eile ilmunud usutuluses. "Jahime seda sel aastal ja ka järgmisel, aga pärast seda hindame üle olukorra, kus me paikneme. Meid ootab seoses veteranidega ees otsuste tegemine ning noortele kuttidele on vaja anda palgatõus."

Praktiliselt kogu meeskonna tuumik on kuni 2017. aasta suveni ära seotud. Siis saavad aga piiranguteta vabaagentideks ründajad Brooks Laich, T.J. Oshie, Justin Williams ja kaitsja Karl Alzner. Palgatõus ootab Dmitri Orlovi, Jevgeni Kuznetsovi ja uuel aastal eriti pööraselt tegutsenud (22 mänguga 10+10) Andre Burakovskyt.

Aleksandr Ovetškinil hakkasid 2015. aastaga tiksuma 30ndad eluaastad, seega kaua karikavõiduga venitada tõesti ei saa. Tänavune hooaeg tundub selleks parim võimalus. Braden Holtby on väravasuul tegutsemas nagu noor jumal ning see annab väga hea aluse playoffides kaugele minemiseks.

Capitalsi hooaeg jätkub täna Minnesota Wildi vastu olukorras, kus meeskonnal on liigatabeli tipus lähima jälitaja ees kümnepunktiline edu.

Kommentaarid