Mike Richardsi karjäär jätkub Washingtonis

Suvel kummalise skandaaliga seoses Los Angeles Kingsist lahkunud Mike Richards on NHL-is tagasi. 30-aastane ründaja lõi hooaja lõpuni käed värskelt liiga liidriks tõusnud Washington Capitalsiga. Töötasuks on miljon dollarit.

(foto: Christian Petersen/Getty Images)
Richardsit seostati alles eelmisel nädalal väga tugevalt San Jose Sharksiga, kuid nähtavasti sobis talle idakonverentsis mängimine rohkem. Rääkimata sellest, et Capitalsil on palju paremad võimalused karikavõiduni küündida.

Suurejooneline tagasituleku mäng peaks jääma kuu lõppu, kuna Capitals plaanib Richardsile kahenädalast mängupraktika kogumise perioodi AHL-is.

Mees ise on hakkamist täis ning saab olema huvitav näha, milline Mike Richards Capitalsi särgis välja ilmub. Kas see, kes pani oma tippaastatel muu hulgas tasku OM-kulla või see, kes viimaste aastate jooksul zombina jää peal kulges?

Seejuures väärib märkimist, et Richardsi toomine tekitab pealinna klubile seoses palgaruumiga keerulise seisu. Hetkel ei pea selle üle pead vaevama, kuna 5.5 miljonit enda alla neelav Brooks Orpik on vigastatud mängijate nimekirjas, aga kui ta terveks saab ja koosseisu võetakse, siis on klubi üle palgalimiidi.

Kommentaarid