Pikad vigastused rikuvad mitmete klubide jõulumeeleolu

Rohkem kui kolmandik põhiturniirist on läbi ning erinevad mängumehed nagu kärbsed langemas vigastuste küüsi. Mõnede klubide jõulumeeleolu on korralikult ära rikutud, sest mitmeid mängijaid ootab ees väga pikk vigastuspaus.

(foto: arizonasports.com)
Eile teatas Arizona Coyotes, et esikinnas Mike Smith jääb vähemalt kaheks kuuks väljakult eemale. Peamänedžeri Don Maloney sõnul oli alakeha vigastus pikemat aega 33-aastast puurilukku kiusanud ning eelmisel nädalavahetusel ei olnud ta enam suuteline mängima.

Veel pikemaks kujuneb aga Steve Otti mängupaus. St. Louis Bluesi ründaja peaks naasma alles märtsis ning seda pärast väga õnnetut ja valusat kukkumist kuu alguses peetud mängus.


Ebaõnn on mitmeks kuuks lõpetanud ka Dan Hamhuisi mängud. Dan Boyle'i pealevise murdis Vancouver Canucksi kaitsja lõualuu.


Samuti ei saa tervist kuidagi korda Logan Couture. San Jose Sharksi ründaja oli pärast ligi kahekuulist pausi eelmisel nädalal jääl tagasi, aga sai teha vaid kaks mängu, enne kui tuli parema reiega operatsioonile minna.

Lisaks on vigastustetont taas väisanud ka Pittsburghi. Marc-Andre Fleuryl on diagnoositud peapõrutus. Esialgu on naasmise daatumiks välja visatud 1-2 nädalat, aga peatraumade puhul ei tea muidugi kunagi, kui pikaks täpsemalt paus venib. Loomulikult on uuesti katki ka Beau Bennett. Üks T.J. Oshie jõuvõte pani klaasmehe 4-6 nädalaks riiulile.

Täieliku nimekirja kõigi vigastatud mängijatega leiab SIIT.

Kommentaarid