Canadiens sidus peamänedžeri 2022. aasta suveni

Montreal Canadiensi suurepärase hooaja alguse üks arhidektidest Marc Bergevin on saanud klubilt uue lepingu. Peamänedžeriga tehti pikendus, mis kestab hooaja 2021/22 lõpuni. Vana tehing oleks juba tuleval suvel lõppenud.

(foto: sportsnet.ca)
2012. aasta mais ametisse asunud Bergevin, kes mängijakarjääri jooksul kaitsjana igal pool ringi rändas, on Canadiensi seni kõigil hooaegadel playoffidesse juhtinud. Seejuures on tema režiimi ajal NHL-is vaid kaks meeskonda põhiturniiril Canadiensist rohkem võite kogunud.

"Marc on suurepärane peamänedžer, kes end kiirelt liigas kehtestanud liidrioskuste ja võimega panna kokku tiitli nimel heitlev meeskond. Olen väga rahul tema töö ja tulemustega, mis ta seni peamänedžerina on saavutanud," kommenteeris pikendust klubi president Geoff Molson, kes märkis ka, et sellega on organisatsioonile stabiilsust lisatud.

50-aastane Bergevin töötas enne Montreali siirdumist Chicago Blackhawksi juures. Esmalt skaudi ning seejärel abimänedžerina. Sellest ajast on ka tema nimi Stanley karika peal. Karikavõitu oodatakse temalt ka Montrealis ning tuleb tõdeda, et tänavune hooaja algus on olnud paljulubav.

Kommentaarid