Bernier ebakindel mäng annab kollanokale võimaluse

James Reimer, kelle toel Toronto Maple Leafs hiljuti suure tõusu tegi, on ravimas pisikest vigastust ja see tähendas, et eelmises kohtumises oli postide vahel tagasi Jonathan Bernier. Esitus Washington Capitalsi vastu lõppes aga 2-4 kaotusega ning täna teda enam väravasse ei lasta. Edmonton Oilersi vastu teeb oma NHL-i debüüdi 22-aastane Garret Sparks

(foto: alongtheboards.com)
Bernier on tänavu kaotanud kõik oma üheksa mängu. Keskmiselt on ta lasknud 3.28 väravat ning tõrjete efektiivsuseks on vaid 88.8%. Pole üllatav, et tema kasutamist üritatakse vältida.

Mike Babcock ütles eile Bernier kohta: "Kui sa saad oma võimalused, siis pead need ära kasutama."

27-aastane puurilukk pole seda ilmselgelt teinud. See toob mängu Sparksi, kes on Leafsi 2011. aasta drafti 7. ringi valik.

Sparks on tänavu AHL-is olnud heas hoos. 11-st mängust on tulnud kaheksa võitu. Nendes on ta endale lasknud vaid 1.90 väravat ja tõrjete efektiivsuseks on kõrgeklassiline 93.8%.

"Peame leidma võimaluse võitmiseks. Ta mängis AHL-is hästi ja saab oma võimaluse," kommenteeris Babcock noore väravavahi üles kutsumist.


Sparks on lühikese ajaga teinud suure tõusu. Mullu mängis ta veel ECHL-is. Seal oli ta tõrjete osas (93.6%) liiga parim mees.

Reimer loodab end korda saada nädala keskpaigaks. Kolmapäeval on kavas matš tema kodulinna klubi Winnipeg Jetsiga.

Kommentaarid