Kassian võõrutusravile, Canadiensi peamänedžer endast väljas

Nädalavahetusel koos kaaskonnaga vastu puud põrutanud Zack Kassian on Montreal Canadiensi peamänedžeri Marc Bergevin endast välja ajanud. Värskelt hangitud mees on murtud ninaluu ja vasaku jalaga pikemaks ajaks katki. Lisaks ootab teda ees kohustuslik võõrutusprogrammi läbimine.

(foto: Getty Images)
NHL ja Mängijate Ühendus teatasid, et Kassian on pandud ainete kuritarvitamise ja vaimse tervise programmi 2. astmele. Mida see täpselt tähendab, oskavad vast öelda vaid asjaosalised ise, aga teates mainiti ka, et 24-aastasele ründajale on määratud palgata mängukeeld ajani, mil programmi juhid on veendunud, et mees on valmis väljakule naasma.

Kassianil on ka varasemalt erinevaid peolooma mainega kaasas käivaid probleeme olnud. "Ma ei tea, kui mitu korda äratuskell peab helisema," vastas Bergevin küsimusele, kas uusim juhtum paneb mehele viimaks mõistuse pähe.

Canadiens hankis Kassiani 1. juulil vahetustehinguga, mis saatis Brandon Prusti Vancouverisse. Bergevin lootis, et varasem on nüüdseks minevikku jäänud, kuid pidi pettuma. "Olen kindel iseloomu uskuja ja selle puhul puudus tal iseloom," ütles Bergevin nädalavahetuse sündmuste kohta. "Minuni pole veel kogu informatsioon jõudnud, aga see on pettumust valmistav."

Kommentaarid