Karm karistus: Raffi Torres sai 41-mängulise keelu!

Kogu eelmise hooaja põlvetraumaga vahele jätnud Raffi Torres oli tänavustes kontrollkohtumistes üle pika aja väljakul tagasi, aga nüüd on teda ootamas juba uus pikk paus. Viimases hooajaeelses mängus juhtunud intsidendi tõttu on talle määratud tervelt 41-mänguline keeld.

(foto: wcvb.com)
San Jose Sharksi ründaja nottis kohtumises Anaheim Ducksi vastu jõhkralt maha Jakob Silfverbergi.


Neljapäeval 34-aastaseks saava kanadalase jaoks on tegu karjääri viienda mängukeeluga. Alates eelmisest mängukeelust, mis tuli 2013. aasta playoffide ajal, jõudis ta Sharksi eest kaasa teha vaid 15 matši. Olles 2013. aasta aprillis San Josesse saabunud on nüüd Torres meeskonna särgis löönud koos playoffidega kaasa 28 kohtumises. Mängukeeldude tõttu koguneb uue karistusega vahele jäetud kohtumisi 47!


Poolehooajaline mängukeeld tähendab ka seda, et Torres jääb ilma palgarahast, milleks üle 440 000 dollari. 41-mänguline karistus on jääl juhtunud intsidentide osas NHL ajaloos pikkuselt kolmas. Marty McSorley jättis vastasele kepiga pähe äsamise tõttu vahele kogu 2000/2001 hooaja. Härra nimega Billy Coutu sai 1927. aastal eluaegse keelu, kui ründas kohtunikku.

Silfverbergi kohta pole Ducks uudisteid edastanud. Teada on vaid nii palju, et teda pole pärast juhtunut trennis olnud.

Kommentaarid