Blackhawks täiendab koosseisu noore KHL-i tähega

Küll küllale liiga ei tee. See on nähtavasti Chicago Blackhawksi suhtumine. Niigi NHL-i ühte ohtlikumat ründeliini omav meeskond saab endale järgmiseks hooajaks vägeva täienduse. Klubiga liitub noor KHL-i täht Artemi Panarin.

(foto: All Over Press)
23-aastase ründaja koduklubi, tänavune KHL-i meister Peterburi SKA on teatanud, et Panarin keeldus klubiga uue lepingu tegemisest ning siirdub Blackhawksi. SKA oli valmis Panarinist tegema ühe klubi enimteeniva mängija - rohkem krõbisevat saanuks vaid kapten Ilja Kovaltšuk - aga noor mängumees, kes 2010. aastal NHL-i draftis valimata jäi, on otsustanud ookeani taga ennast proovile panna.

Panarinil on SKA rivistuses selja taga kaks üliedukat hooaega. Mullu kogus ta põhiturniiril 51 mänguga 40 silma (20+20) ja tänavu 54 matšiga 62 punkti (26+36). Playoffides pani ta teel Gagarini karikani 20 mänguga 5+14.

2011. aastal juuniorite MM-i finaalis kaks väravat teinud ründaja siirdumine Blackhawksi on omamoodi väga sobiv. Ta on teeninud endale hüüdnime "Venemaa Patrick Kane".


Väidetavalt on Panariniga sõlmitavas lepingus klausel, mis lubab tal KHL-i naasta, kui ta ei suuda Blackhawksi koosseisus kanda kinnitada.

Kommentaarid